lunes, 28 de marzo de 2011

Queda inaugurado este p...aseo

Si bien reconozco que el paseo ha quedado espectacular y en el fondo me alegro de su realización, creo que las formas no han sido las adecuadas, en el sentido de la poca participación de obreros flixancos en su ejecución.
Por otro lado, creo que el que más se merecía salir en la foto, Jaume, no ha salido y sinceramente no me ha parecido bien, ya que el merito, opinemos lo que opinemos, es en un 90% suyo.
Saludos,
Jesús


1 comentario:

Jaume Masip Llop dijo...

Gràcies, Jesús, per la part que em toca.
Per una altra, els operaris flixancos que han treballat durant aquests tres anys són 8, apart de la feina que s'ha encarregat a d'altres empreses del poble, que et puc asssegurar que no han estat poques, també s'ha donat feina a gent de fora i, sha de dir, que el gruix principal de la feina l'han fet els operaris del Parque de Maquinaria, que s'han integrat molt bé i no han parat de fer "gasto" llogant pisos, comprant a les botigues, etc. etc.
Salut i gràcies de nou (amb la boca petita et diré que moltes vegades l'important no és sortir a la foto, jo en tinc prou amb la gent que m'atura pel carrer per a felicitar-me per la meva feina, cosa gens habitual en aquesta feina de regidor.

¿Qué importa si el gato es blanco o negro, con tal de que cace ratones?

¿Cómo se pronuncia Flix?


"No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" Vicent Andrés Estellés