sábado, 26 de febrero de 2011

Para los que estuvieron ayer en la Asamblea de Volem Viure a Flix

Ayer en la asamblea se trató el tema de las rotondas y decidí intervenir para explicar un poco como está la situación.
Aquí pongo el artículo al que hice referencia durante mi pequeña intervención:


Reclamen una ruta alternativa per als camions

L'alcalde també vol que es prioritze la contractació de personal local


Oscar Bosch , entre la presidenta d'Acuamed i el president d'Ercros durant la signatura del conveni de l'abocador. Foto: J:C.L.


























L'alcalde de Flix, Òscar Bosch (PSC), va manifestar ahir la seua satisfacció per l'avanç de les obres de descontaminació de l'embassament de Flix, un projecte que havia generat molts dubtes pels retards constants. “Hem sigut notícia pels problemes ambientals i ara ho serem per les bones pràctiques”, va afirmar. Ara bé, Bosch també va aprofitar la presència del secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per reclamar que s'execute la passarel·la de vianants al pont per sobre el riu Ebre i també que s'establisca una ruta alternativa per als camions que han de transportar els residus des del polígon d'Ercros a l'abocador del Racó de la Pubilla, situat a vuit quilòmetres del poble. Quan s'inicie el procés d'extracció dels llots es calcula que sortirà un camió cada sis minuts. L'Ajuntament ha desestimat la construcció de les dues rotondes previstes perquè caldria iniciar un procés administratiu excessivament llarg. La passarel·la de vianants pel pont l'ha d'executar Acuamed, però primer ha de fer una modificació del projecte inicial que preveia la construcció d'una cinta transportadora per portar els residus.
A més, Bosch també demana que es prioritze la contractació de personal local per dur a terme les actuacions pendents: la construcció i equipament de la planta de tractament i els treballs d'adequació de l'abocador del Racó de la Pubilla, entre altres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies, Jesus, ja saps per qué.

Xavi Forcades

¿Qué importa si el gato es blanco o negro, con tal de que cace ratones?

¿Cómo se pronuncia Flix?


"No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" Vicent Andrés Estellés