sábado, 31 de octubre de 2009

Flix dió ayer su apoyo a una convocatoria sobre la independencia de Cataluña.

En el día de ayer, reunido el pleno del Ayuntamiento de Flix, se aprobó un punto del día que da el apoyo del consistorio a una futura e hipotética consulta independentista.
Para que esta se celebre deben cumplirse unos requisitos básicos:
Que sea convocada por algún, o algunos, organismo independiente del Ayuntamiento.
Que tenga el suficiente apoyo para que no sea una pantomima.
Este punto fué aprobado por 6 votos a favor (ERC y CIU) y 5 abstenciones (PSC).
Durante las conversaciones previas se recordó a los ediles que dicho "referéndum" no tiene validez legal.

Por otro lado también se informó que Flix recibirá del gobierno español más de 400.000 € durante el 2010 como continuación del Plan E.

Saludos,
Jesús Escribano

8 comentarios:

montse dijo...

No seria més convenient per al poble de Flix demanar un altre tipus de consulta popular?
Una consulta que podria canviar el futur del nostre poble, que ara és el més important per a la majoria de famílies que vivim a Flix, si la resposta fós afirmativa, tindriem feina segura i ben remunerada a curt i llarg termini, l'obra començaria entre l'any 2010 i 2011, sense influir en el canvi climàtic per no ser contaminant (no emet CO2), a més ens arribarien 12 milions de benefici anual per als municipis de la zona on s'ubiqui, amb un parc tecnològic d'investigació per al futur dels nostres fills, els pobles d'Ascó, Tivissa i Vandellós n'estan interessats, si no ens decidim com a POBLE ara ens quedarem al marge d'aquesta opció, com ens ha passat altres cops.
L'Ajuntament ara fa 5 anys aprox., va decidir per unanimitat que NO vol aquest tipus d'instal·lació al nostre poble, així ho van decidir els nostres polítics, ara ens toca a nosaltres la gent de Flix, tot a canviat, i l'Ajuntament ha d'informar a la població sobre aquest tema.

Anónimo dijo...

Jo, estic amb tu Montse, crec que els veïns hem de dir la nostra. Decisions tan importants pel nostre futur i el dels nostres fills han de ser consultades. La pena és que fins al moment qui ens representen i prenen decisions en nom de tots, demostren mirar mes els seus interessos polítics que el dels veïns, que a la fi som els que vam dipositar en ells la nostra confiança a les eleccions.

JVíctor

Jesús Escribano dijo...

En mi opinión, mientras el sistema electoral consista en votar a un partido y no a una persona, esto no cambiará nunca.

montse dijo...

Jesús t'equivoques, perque el Sr. Montilla a beneit les intencions dels alcaldes d'Ascó, Tivissa i Vandellós, i després de rebre la notícia va enviar al seu delegat de Tarragona, Sr. Xavier Sabaté, a demanar el magatzem al Govern, segons escrit publicat en EL PAIS de data 27/10/2009.
En el nostre cas, els que s'oposen són els nostres polítics, com a persones desinformades perque no volen sentir-ne parlar.
Jo estic convençuda, que serà per Ascó i si no fem alguna cosa, ens tornarem a quedar a dos veles, és una molt bona oportunitat per al nostre poble i comarca.

Anónimo dijo...

Pues tots a viure a Ascó!!!!!
jVíctor

Jesús Escribano dijo...

Aquí pongo el enlace a la noticia a que se refiere Montse.

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/pueblos/toman/posiciones/albergar/almacen/nuclear/elpepusoc/20091027elpepisoc_2/Tes

Anónimo dijo...

home però si l'ajuntament no s'ha compromés a res! que més voldríem.

només diu que deixarà que es faigo, si algú extern la monta.

i si fos vinculant i diguéssim que sí, amb la pasta que perdem cada any els catalans (20mil milions d'euros que paguem a espanya i no ens tornen, +o-) podríem fer coses molt interessants.
com un dipòsit temporal per a rucs. per exemple

lluís messeguer

Jesús Escribano dijo...

El depósito ya está hecho, está en Barcelona y se les puede dejar durante unos cuatro años.

¿Qué importa si el gato es blanco o negro, con tal de que cace ratones?

¿Cómo se pronuncia Flix?


"No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" Vicent Andrés Estellés