sábado, 1 de mayo de 2010

Paripé


paripé.
(Del caló paruipén, cambio, trueque).
1. m. coloq. Fingimiento, simulación o acto hipócrita.



Cuando he leído la noticia que os pongo más abajo no he podido evitar reirme. Si, ya se que no es para reirse, pero me ha resultado tan increible que no he podido evitarlo.
Cuando todo el mundo sabe que se ha reducido el personal de las estaciones de Tarragona nuestro querido regidor y senador, el Sr. Pere Muñoz hace una pregunta muy importante en el Senado.
¿Qué respuesta esperaba obtener?
¡Joder (con perdón), si ya lo han hecho! ¿cómo quiere usted que lo vuelvan a hacer?

El senador republicà s'ha mostrat satisfet que el Govern espanyol li respongui que "actualment a les estacions de la província de Tarragona no està previst realitzar reducció de personal". Per Muñoz "això com a mínim ha de servir per a que la qualitat del servei que s'està donant no es deteriori més". 
En la seva resposta, el govern espanyol també afirma que "no està previst realitzar cap modificació en l'horari de prestació dels serveis de venda i informació al públic" i "que la previsió actual es adquirir màquines d'autovenda de bitllets, una a l'Aldea, una a Tortosa, dos a Torredembarra, una a Móra la Nova i una a Flix. Però en aquestes estacions no està previst fer una reducció de personal"
El senador Muñoz ha manifestat que la instal·lació de màquines d'autovenda a les estacions de tren citades "la podem entendre com una complementarietat i millora del servei públic" En tot cas, el senador republicà es mantindrà amatent a qualsevol novetat que estigui relacionada amb la situació del personal que treballa a les estacions de tren de la demarcació.
Pere Muñoz s'ha posat en contacte amb els representants sindicals per traslladar-los el contingut de les respostes per escrit amb la intenció de continuar treballant plegat, "per al bé i la millora del servei públic a la xarxa ferroviària de Catalunya".

4 comentarios:

Jesús Escribano dijo...

Si puedes contarnos el suceso, sin poner en un compromiso al trabajador, te lo agradecería.
Saludos,
Jesús

olga pasarrius llop dijo...

jesus no me dices na ni me respondes a los emaillll.
un besito

Jesús Escribano dijo...

Hola sinvergüenza, ya te he enviado un email.

Jaume Masip Llop dijo...

Al menys hi ha algú que es preocupa perquè les coses no vagin encara pitjor.
Per una altra banda, és una pena que a la majoria de la gent no li importi el tema, com es va demostrar amb la assistència a la concentració que es va convocar el seu dia...
Salut
Jaume

¿Qué importa si el gato es blanco o negro, con tal de que cace ratones?

¿Cómo se pronuncia Flix?


"No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" Vicent Andrés Estellés