martes, 2 de marzo de 2010

Lo que yo no me atreví a comentar por pertenecer a la Plataforma.

Hay veces que me tengo que autocensurar debido a mi condición de tesorero de la Plataforma Volem viure a Flix, ya que algunas opiniones personales se pueden malinterpretar y dar por sentado que son la opinión de todas las personas que forman la misma.
Os pongo un enlace a un artículo que expresa lo que yo quise decir y no me atreví:

http://fotangunia.blogspot.com/2010/03/fot-angunia-el-carronyisme-oportunisme.html

Saludos,
Jesús
P.D.: Lo hubiese titulado Manipuladores.
En cierto modo relacionada:http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=293094 (PSC de Flix, ahí está, seguid consiguiendo votos para vuestros rivales políticos, votando sus mociones a favor)

Los que de verdad convocan la manifestación:http://blogcanc.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

Y, finalmente, la diferencia de criterios entre tener una mayoría absoluta (entesa) y no tenerla:http://angellluis.blogspot.com/2010/03/l-oposicio-de-mora-la-nova-demana-l.html

8 comentarios:

Gloria dijo...

Jesús,

Si la Plataforma hablara de todo lo que se nos ha ido haciendo por parte de unos, si hablara de lo que callamos, si hablara de lo que hay detrás de todo el tinglado político, creo que pasaria una de dos: o se nos quemaria en la hoguera cual brujas en la época de la Inquisición o a más de uno se le abriría la mente.

Por esta vez, estoy totalmente de acuerdo con Ferran Reyes.

2teixidor dijo...

Pots agafar la foto dient que és un fotomuntatge d' Alego.
En quant a la teva opinió al meu bloc crec que una consulta popular s' hauria tingut que fer a tots els habitants que vivim a prop d'on es vulgui posar lo cementeri radiactiu o magatzem temporal com hi dieu vosaltres i no pas tirar pel dret sense consultar ningú com ha fet l' Ajuntament d' Ascó.
Lo ministeri d' Indústria deia que tenia que haber-hi consens social i aquest com pots veure no exixteix a la nostra zona(més de 90 ajuntaments,9 Consells Comarcals i ......) i per cada dia que passa hi ha més fractura social.Han tralladat lo problema dels residus que és de les empreses que els generen a la societat civil i penso que això no és correcte.

montse forcades dijo...

I perquè les nuclears generen aquest residus?
No volem passar calor a l'estiu, no volem passar fred a l'hivern,...
Doncs a partir de les 8 de la tarde, no encenguem les llums, ni la tele, ni l'ordinador, ni el microones, i ens posem dins del llit ben tapadets per no pasar fred a l'hivern, i a l'estiu fem anar aquell aparell que no genera residus, el ventall.
Jo crec que hem d'estar informats sobre els pros i contres del ATC, abans de demanar una consulta popular, qui ha demanat informació se li ha facilitat.

Jesús Escribano dijo...

Creo que en este caso se están mezclando dos debates totalmente distintos, aunque relacionados.
Nada tiene que ver, en este momento en que los residuos ya están creados, la energía nuclear con la instalación del ATC.
Aunque se cerrasen mañana todas las centrales, los residuos producidos y las propias instalaciones, mejor dicho la parte contaminada, tendrán que alojarse en algún sitio seguro y centralizado.

Jesús Escribano dijo...

Cuando todo esto acabe, sea cual sea el resultado, me apunto a ir a reclamar lo que la Ribera se merece.

montse forcades dijo...

Dir que podem prescindir de l'energia nuclear perquè Espanya produeix molt més del que consumeix, és una MENTIDA.
Per tant considero que no faig demagògia.
El 19% de l'energia consumida a l'estat espanyol l'any 2009 ha estat nuclear, això són 52.765 Gwh, i s'ha exportat 8.398 Gwh.
La diferència (44.367 Gwh) és del que jo estic parlant.

montse forcades dijo...

Per cert, Reyes, crec que la demagògia anguniosa és un invent teu.

montse forcades dijo...

La demagògia és el teu fort Reyes,
la questió és embolicar la troca.

Jo estic parlant del CONSUM REAL a l'estat espanyol l'any 2009, la potència instal·lada evidentment a de ser més elevada per a garantir el 100% de suministre, quan no bufa el vent, quan es realitza la recàrrega del combustible de les nuclears,...

Però com aconseguim els 44.367 Gwh si tamquem les nuclears i tenint en compte que importem energia nuclear de França?

Unesa també diu:
“a juicio de Unesa, estas condiciones se plasman de manera especial en lo que se ha denominado Caso Mixto, que recoge un mix equilibrado de Nuclear, Carbón, Renovables y Gas Natural, lo que le daría una gran
robustez y un buen comportamiento medioambiental al conjunto del
sistema”.

I això no és demagògia.

¿Qué importa si el gato es blanco o negro, con tal de que cace ratones?

¿Cómo se pronuncia Flix?


"No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" Vicent Andrés Estellés